JE BENT OP ZOEK NAAR?

Bij Socialliger gaan wij voor 100%
klantteveredenheid en een topresultaat dat voor zich spreekt.

Onze websites garanderen de volgende must-haves:

Bij Socialliger gaan wij voor 100%
klantteveredenheid en een topresultaat dat voor zich spreekt.

Onze websites garanderen de volgende must-haves:
Mobile friendly
Zelf te beheren (met een gebruiksvriendelijk CMS)
Pro-actief team
Positieve Google resultaten
GDPR compliant
Professionele uitstraling

WINSTGEVENDE WEBSHOP

Jouw webshop moet je producten eigenlijk spontaan verkopen. Hoe doe je dit? Met onze hulp gaat het heel gemakkelijk.

Niet alleen je webshop moet gemakkelijk terug te vinden zijn in de zoekmachines, maar jouw producten hebben best ook een hoge vindbaarheidsfactor. Buiten de technische vereisten, bekijken wij ook de nodige integratiemogelijkheden. Het ontwerp van een professioneel webdesign zorgt voor al deze noodzakelijkheden.

Wanneer de technische aspecten in orde zijn, ben je al halfweg. Maar dit garandeert nog geen goede resultaten. Ook met dit vraagstuk helpen wij je graag verder. Door gebruik te maken van onze expertise kunnen wij een hoge score in de zoekmachinces garanderen. Laat die verkoopcijfers maar komen!

BEKIJK ONZE PROJECTEN

SERVICE VAN A TOT Z

SERVICE VAN A TOT Z

Persoonlijke aanpak

Wij staan garant voor een persoonlijk aanpak bij elke klant. Met een vast aanspreekpunt per project, bezorgen wij je de flexibiiteit die je nodig hebt.

Catalogus

Jouw productcatalogus is de basis van een succesvolle webshop. We brainstormen over de juiste categorieën en plaatsing van de producten.

Verzending

Ook hierin staan wij je bij met een gefundeerd advies over de juiste logistieke mogelijkheden en partners.

Lay-out

Jouw huisstijl wordt het gezicht van de webshop. Hiermee creëer je een gevoel van herkenning en vertrouwen, waarmee je een ijzersterke klantenrelatie opbouwt.

Betaling

Deze optie vraagt om een complete en gestructureerde implementatie. We staan je bij met advies over alle opties en maken het betaalproces, voor jou en de klant, zo eenvoudig mogelijk.

Marketing

Je webshop op zich zal door onze tussenkomst een ijzersterke basis zijn. Maar de traffic naar de webshop, die komt vooral door gebruik te maken van onze marketing experts. Nieuwe gebruikers en potentiële klanten vinden op die manier snel hun weg naar jouw online shop.

Allround service

Wij geloven in een complete ontzorging van onze klanten. Daarom staat ons gehele team je bij vanaf het prille begin. We beginnen met het vastleggen van jouw doelgroep, het soort producten dat je wil verkopen en de verankering van jouw webshop op de markt. Samen denken we na over deze belangrijke, strategische beslissingen om tot een performant resultaat te komen.

Vertrouwen, Contact en juridische verplichtingen

Je webshop staat en valt met communicatie. Laat niets over aan het toeval en zorg dat de klant over alles duidelijk geïnformeerd wordt. We denken dan bijvoorbeeld aan de verzend- en betaalmogelijkheden, je retourbeleid en de contactopties. Ook aan de verplichting van algemene voorwaarden en het communiceren over de verwerking van de klantgegevens zal moeten worden voldaan. Geen nood, wij staan je hierin graag bij met de nodige juridische kennis.

Opleiding

We begrijpen dat dit allemaal wat overweldigend kan overkomen. Maar vrees niet, wij zorgen voor een degelijke opleiding die ervoor zorgt dat je zelf aan de slag kan met het beheer van je webshop door middel van het gebruiksvriendelijke CMS.

UNIEKE WEBSITE

Als het gezicht van jouw onderneming is je website enorm belangrijk. Het laat de wereld zien wie jij bent en wat je aanbiedt.

Wij creëren jouw website van A tot Z. Het enige dat we van je nodig hebben is je ontembaar enthousiasme. Daarna gaan wij meteen van start met de opzet van de wireframes. Na de uitwerking van het design, kunnen wij verder met de bouw van jouw digitaal visitekaartje.

Onze jarenlange ervaring en flexibiliteit garanderen een eigentijds resultaat, dat helemaal in lijn ligt met jouw wensen. Klaar voor actie? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvend gesprek.

BEKIJK ONZE PROJECTEN

ONZE PROJECTEN

Deze toppers kozen voor Socialliger

Wij zijn klaar voor jouw succes! Jij ook?

CONTACTEER SOCIALLIGER