Maak kennis met ons team

Achter Socialliger staat een enthousiast team met een grote verscheidenheid aan talenten. Samen bundelen we onze krachten en zoeken we allerlei hoogwaardige, digitale oplossingen. Want het is onze missie om elk bedrijf te laten groeien en ontzorgen in deze snel evoluerende digitale wereld. Van webdesign, sociale media en content creatie, de nieuwste trends, ads, e-commerce of video. Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. Samen banen we ons een weg door de digitale jungle.

Lawrence

Heerser der jungle

Trekkende kracht achter Socialliger

Hans

Beresterke recruitment marketing strategist

Recruitment marketing

Yente

Creatieve vogel

Graphic Design

Pieter

Digital overlord

Media buyer

Waarom onze klanten graag met ons samen werken:

 

We zijn gedreven en zitten vol enthousiasme. Eerlijke en open communicatie is onze sleutel tot succes.

We zijn steeds nauw betrokken met onze projecten zodat we kort op de bal kunnen spelen in deze snel evoluerende digitale jungle.

Wij denken graag mee met onze klanten. En stemmen onze aanpak af op maat van de klant want elk bedrijf is anders.

Jaren tot uw dienst
4
Succesverhalen
479
Gelukkige klanten
247
Koffie gedronken
756

Socialliger is een kei in het mee denken met zijn klanten. Door Corona kwamen er een aantal uitdagingen op mijn pad en Socialliger zocht voor elk van deze uitdagingen een geschikte oplossing.
Nog steeds kan ik terrecht bij het enthousiaste team met al mijn vragen.

SofiePuur Sofie

Of Socialliger mij goed geholpen heeft? En of! Ik kwam bij Socialliger terrecht omdat ik graag wou adverteren op de Belgische markt. Meteen na de opzet van de advertentiecampagne
stroomde de positieve resultaten binnen. Deze resultaten kon ik steeds raadplegen in een overzichtelijk dashboard. Zo was ik continu op de hoogte van elke verandering die werd doorgevoerd.

SaryasExciter Shop

Ik ging in gesprek met Socialliger omdat ik graag mijn naamsbekendheid wou vergroten. Na een korte brainstorm sessie stelde we een aantal doelen voorop. De samenwerking met Socialliger
verloopt tot het heden zeer vlot. Lawrence is zeer positief ingesteld en streeft altijd naar een optimaal resultaat.

JesseJesse Fresh

Al een tijdje werk ik samen met Socialliger. Zij beheren onze sociale media en zorgen dat de juiste content bij de juiste doelgroep terrecht komt.
Voortdurend komt het team met nieuwe leuke idee├źn die we dan samen afstellen. Ik voel dat ze de inbreng van de klant zeer belangrijk vinden.

HansHR Tech Valley